Excellent SME i sedmu godinu zaredom

Kompanija TOP TECH WOODWORKING uspešno je prošla evaluaciju kreditne kuće Coface i ove godine, čime je naše poslovanje ponovo dobilo najvišu ocenu dodelom EXCELLENT SME serfikata od strane Privredne komore Srbije.

Međunarodni projekat Excellent SME je elektronski sertifikat koji Privredna komora Srbije u saradnji sa kompanijom Coface doo i Connet doo izdaje najuspešnijim mikro, malim i srednjim privrednim društvima koji to svojim uspešnim poslovanjem zaslužuju.
Projekat Excellent SME započet je pre 10 godina sa ciljem da privrednim subjektima pruži konkretnu korist za vlasnike Excellent SME sertifikata, tako i za klijente, poslovne partnere, ali i za celokupni privredni ambijent Republike Srbije. Ovaj projekat ima za cilj promovisanje i međusobno povezivanje najboljih kompanija, izgradnju njihovih biznis kapaciteta, doprinoseći stvaranju boljeg privrednog ambijenta.

Kompanija TOP TECH WOODWORKING izražava zahvalnost svojim poslovnim prijateljima čija je podrška i saradnja od ključnog značaja u ostvarivanju zajedničkog kontinuiranog uspeha na tržištu. Sa naše strane, mi ćemo i nadalje činiti sve da budemo stabilna i pouzdana podrška njihovom poslovanju kako bi zajedno nastavili da rastemo i razvijamo se.