O nama

Kompanija Top Tech Woodworking je ovlašćeni predstavnik jednog od najvećih svetskih proizvođača industrijske opreme, italijanske korporacije Biesse

Top Tech Woodworking više od 1500 mašina obradu drveta na teritoriji Srbije (sa Kosovom), Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Status ekskluzivnog dilera ima od svog osnivanja 2006. godine, a o kvalitetu naših usluga govori činjenica da smo 2019. svrstani u Zlatnu kategoriju Biesse partnera, što je priznanje kojim se može pohvaliti samo nekoliko odabranih među 300 dilera širom sveta.

Pored administrativno-komercijalnog centra u ulici Kneza Miloša u Beogradu, u sklopu kompanije posluje i Sektor servisa i rezervnih delova na Banovom Brdu, uz magacinski prostor u Ostružnici.

Radi lakše komunikacije i bolje pokrivenosti tržišta u Bosni i Hercegovini od početka 2018. pod okriljem kompanije Top Tech Woodworking, posluje BH Servis, sa sedištem u Vitezu, poseban privredni entitet koji ima sopstvene servisere i administraciju.

Kao rezultat više od decenije predanog rada i konstantne posvećenosti inovacijama i kvalitetu usluga, sa ponosom možemo reći da Biesse mašine danas čine osnov proizvodnje industrije preprade drveta u Srbiji, Crnog Gori i Bosni i Hercegovini, sa tržišnim udelom od preko 60 procenata.

Osnovne delatnosti kompanije su prodaja novih i polovnih mašina, servisiranje postojećih uz prodaju rezervnih delova, kao i obuke za korišćenje i održavanje mašina.

Pored toga, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u industriji prerade drveta, u mogućnosti smo da ponudimo različite vrste konsultantskih usluga: od odabira alata za specifične proizvode i materijale, do izrade kompleksnih projekata za fabrike koje žele da iskoriste mogućnosti Četvrte industrijske revolucije.

Snaga koja nas gura napred i daje nam komparativnu prednost na tržištu je naš ljudski potencijal. Kompaniju Top Tech Woodworking čini tim od 26 zaposlenih, od čega čak 17 servisera sa višegodišnjim iskustvom, obučenih u sedištu kompanije Biesse u Pezaru i usko specijalizovanih za određeni tip mašina.

Njihovo znanje i stručnost dokazano je kroz brojne realizovane projekte u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Aziji i Africi gde su bili angažovani kao predstavnici Biesse. Rezultati komercijalnog sektora, profesionalan rad Sektora rezervnih delova, uz stalnu podršku administrativnog sektora i menadžmenta čine sinergiju koja kompaniji Top Tech Woodworking omogućava neprestani napredak i rast.

Ključ naše poslovne strategije je poverenje. Agencija za kreditni rejting Bisnode AB iz Švedske, a na osnovu Evropskog modela za poslovnu izvrsnost EFQM (1992.), već treću godine za redom dodeljuje kompaniji Top Tech Woodworking najvišu ocenu AAA, čime je naša kompanija postala jedna od svega 121 firme u Srbiji kojoj je to pošlo za rukom.

O kompaniji BIESSE

BIESSE je internacionalna kompanija koja proizvodi integrisane linije i mašine za obradu drveta, stakla, kamena, plastike i kompozitnih materijala. Osnovana je u Italiji 1969. godine i kotirana na Euronext STAR segmentu italijanske berze. Podržavamo poslovnu evoluciju klijenata u sektorima nameštaja, stanovanja i građevinarstva, automobilske i vazduhoplovne industrije.

Saznajte više

Top Tech je zvanično među 5 najboljih BIESSE dilera u svetu po postprodajnoj podršci, u koju spada kvalitet servisa i efikasnost sektora rezervnih delova!

U službi vašeg uspeha

Izlazimo na teren 24h nakon prijave kvara
Instaliramo više od 50 mašina, linija i sistema godišnje
Pređemo više od 750.000 km godišnje