O kompaniji BIESSE

Osnovana 1969. u Pezaru, Italija.

BIESSE je internacionalna kompanija koja proizvodi integrisane linije i mašine za obradu drveta, stakla, kamena, plastike i kompozitnih materijala.

Osnovana je u Italiji 1969. godine i kotirana na Euronext STAR segmentu italijanske berze. Podržavamo poslovnu evoluciju klijenata u sektorima nameštaja, stanovanja i građevinarstva, automobilske i vazduhoplovne industrije. Danas, oko 80% konsolidovanog prometa ove kompanije ostvaruje se u inostranstvu putem rastuće globalne mreže sa četiri proizvodna kampusa i više od 30 izložbenih salona širom sveta. Zahvaljujući ukorenjenoj stručnosti koju personifikuje 4.000 zaposlenih, BIESSE podržava maštovitost vodećih kompanija i prestižnih imena u italijanskom i međunarodnom dizajnu kako bi istakli potencijal svakog materijala.

Brendovi materijala

Četiri brenda materijala, Biesse Wood, Biesse Glass, Biesse Stone i Biesse Materia, sa svojim odgovarajućim bojama predstavljaju karakteristične osobine sektora u kojima Biesse posluje i vode kupca kroz ponudu kompanije, prenoseći karakteristične osobine svake poslovne jedinice putem materijala koje obrađuju.

HSD Mehatronika

HSD, mehatronička kompanija u okviru grupe, projektuje, proizvodi i plasira elektrovretena, glave za dvoosovinsko frezovanje i tehnički napredne komponente za obradu metala, legura, kompozitnih materijala, drveta, stakla i kamena. Kompanija posluje u objektu od 8.000 m2 koji je dizajniran prema principima proizvodnje “Just in Time” (JIT). Njen sedište je u Italiji, sa pet filijala u najvažnijim svetskim tržištima.

Diamut

Diamut je brend kroz koji Biesse dizajnira, proizvodi i plasira kompletnu liniju alata za obradu stakla, prirodnog i sintetičkog kamena za upotrebu na automatskim i poluautomatskim CNC mašinama. Lansiran pre više od 30 godina, snabdeva kompanije koje posluju u sektorima od vazduhoplovne industrije do kućnih aparata, od potrošačke elektronike do nameštaja i arhitekture.

Top Tech je zvanično među 5 najboljih BIESSE dilera u svetu po postprodajnoj podršci, u koju spada kvalitet servisa i efikasnost sektora rezervnih delova!