Asortiman proizvoda za mašinsku obradu plastike, kompozita i termoformiranih materijala.

Biesse mašine predstavljaju vrhunac najsavremenije tehnologije i preciznosti u oblasti obrade naprednih materijala. Ove mašine su dizajnirane da zadovolje specifične potrebe industrija koje rade sa naprednim materijalima kao što su kompoziti, plastika i metali.

Posvećenost kompanije Biesse inovacijama i kvalitetu je očigledna u svakom aspektu njihovih mašina, od robusne konstrukcije do najsavremenijih kontrolnih sistema. Sa naprednim funkcijama kao što su motori sa vretenom velike brzine, inteligentni menjači alata i višeosne mogućnosti, Biesse mašine omogućavaju korisnicima da postignu izuzetnu tačnost, efikasnost i produktivnost u svojim proizvodnim procesima.

Bilo da se radi o CNC ruterima, mašinskim centrima ili sistemima za sečenje vodenim mlazom, industrije širom sveta imaju poverenje u Biesse Advanced Materials Mašine da isporučuju izvanredne performanse i odgovore na zahteve savremenih izazova obrade materijala.

Obradni centri za operacije mašinske obrade plastike

Sistemi rukovanja

Sistemi za sečenje vodenim mlazom

Mašine za brušenje

Cirkularne testere

Termoformeri

O kompaniji BIESSE

BIESSE je internacionalna kompanija koja proizvodi integrisane linije i mašine za obradu drveta, stakla, kamena, plastike i kompozitnih materijala. Osnovana je u Italiji 1969. godine i kotirana na Euronext STAR segmentu italijanske berze. Podržavamo poslovnu evoluciju klijenata u sektorima nameštaja, stanovanja i građevinarstva, automobilske i vazduhoplovne industrije.

Saznajte više

Za sva eventualna pitanja slobodno nas kontaktirajte: