Zahvalnica Top Tech Woodworking za 97. rođendan Šumarskog fakulteta

Petog decembra 2017. godine Šumarski fakultet u Beogradu proslavio je 97 godina od svog osnivanja, a tom prilikom je kompaniji TOP TECH WOODWORKING uručena zahvalnica za doprinos radu Fakulteta.

Svečanoj akademiji prisustvovali su gosti iz državne uprave, srodnih fakulteta, kao i kompanija sa kojima Šumarski fakultet uspešno sarađuje, među kojima je i TOP TECH WOODWORKING. Dekan dr Ratko Ristić u svom izlaganju predstavio je istorijat ove ustanove, uz osvrt na izazove sa kojima se ova instutucija suočava. U okviru realizovanih planova za ovu godinu, istakao se projekat Inovacionog nastavnog centra profesorke Jelena Matić, čije je opremanje TOP TECH WOODWORKING podržao donacijom 16 laptop računara poslednje generacije sa programskim paketom bSuite koji je kompanija BIESSE poklonila za potrebe edukacije studenata.

Zahvaljujući entuzijazmu profesorke Matić kao i grupe studenata koja se okupila oko ovog projekta, dobijen je lepo dizajniran, moderno opremljen, funkcionalan prostor koji će pomoći da studenti razvijaju svoje profesionalne veštine i talente, istovremeno ih pripremajući za praktičan rad koji ih očekuje nakon završetka školovanja.

TOP TECH WOODWORKING, kao društveno odgovorna kompanija, nastaviće da podržava Šumarski fakultet u ovakvim aktivnostima, zato što smatra da jedino kroz razvoj ljudskih potencijala svi drugi resursi mogu biti iskorišćeni za dobrobit društva u celini.