Završen 55. Međunarodni sajam mašina, alata i reprometerijala za drvnu industriju

U subotu 11. novembra 2017. godine, zavesa je pala na 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju, a  kompanija TOP TECH WOODWORKING se ponovo potrudila da na svom štandu dostojno predstavi brend Biesse koji uspostavlja primat na regionalnom tržištu mašina za obradu drveta. Na preko 500 m2 moderno dizajniranog i funkcionalnog prostora, u dinamičnoj atmosferi, odvijali su se poslovni susreti, demontracije fukcionalnosti mašina, prezentacije učenicima srednjih skola i fakulteta, kao i ostalim posetiocima, ali i druženje sa našim prijateljima iz industrije nameštaja uz ukuse italijanske kuhinje i vina.

Sinergija kompanije TOP TECH WOODWORKING i njenih klijenata nastavljena je kroz program Made by friends u kome su svoje umeće pokazale kompanije Xylon i Dsignedby sa svojim prepoznatljivim proizvodima od drveta i korijana.

Ni ove godine nismo propustili priliku da svi predahnemo od napornog rada i okupimo svoje poslovne prijatelje na sajamskoj zabavi koju kompanija TOP TECH WOODWORKING tradicionalno priređuje.

Prateći rešenja koje postavlja Biesse Industrija 4.0, ove godine fokus je stavljen na obradne centre i kant mašine, pa je tako svoju premijeru u ovom delu Evrope imao Rover M5, mašina potpuno jedinstvene kontrukcije i radnih mogućnosti. Uz mašine poput Skipper 100 i petoosni Rover A 1659, koji već predstavljaju industrijski standard u svom polju veliko interesovanje posetilaca privukle su i mašine za kantovanje Akron 1440 i Stream A 6.0 PU glue.

bLab, segment standa u kojem se odvijala prezentacija softvera, iskorišćen je za predstavljanje novina u Biesse programskim paketima novim i postojećim klijentima, kao i za dodatnu edukaciju na polju njihove primene.

Želeli bismo da izrazimo svoju zahvalnost svim gostima, a posebno onim iz regiona, koji su izdvojili vreme kako bi videli i čuli ono sto brend Biesse ima da ponudi i ukazali poverenje kompaniji TOP TECH WOODWORKING.