Cefla

Najpouzdaniji partner za završnu obradu površina, u svemu što vidite.

Cefla Finishing, poslovna jedinica u sastavu Cefla Grupe, projektuje i proizvodi industrijske mašine i linije za završnu obradu.

Cefla dizajnira mašine za završnu obradu i linije za završnu obradu namenjene industrijama drveta, drvenih derivata, plastike, metala, stakla, keramike, vlaknastog cementa i kompozitnih materijala.

Zahvaljujući veštinama koje su stečene kroz gotovo 60 godina iskustva na tržištu, specijalizovanom znanju i jedinstvenoj posvećenosti inovacijama, Cefla razvija najsavremenije tehnologije koje poboljšavaju produktivnost, efikasnost i održivost proizvodnih procesa.

Klijenti koji su odabrali sisteme Cefla Finishing obuhvataju velika imena u građevinskoj, industriji nameštaja i dizajnerskoj industriji, kao i ključne igrače u sektorima automobilske industrije, vazduhoplovstva, životnog stila i elektronike.

Sedam proizvodnih pogona u Italiji, Nemačkoj, Kini i Sjedinjenim Američkim Državama, kao i sedam filijala u inostranstvu, omogućavaju kontakt sa klijentima širom sveta kako bi zajedno kreirali rešenja za završnu obradu koja najbolje odgovaraju poslovnim potrebama klijenata, pružajući istovremeno neposrednu tehničku podršku na licu mesta.

Naši klijenti koji koriste Cefla proizvode:

Za sva eventualna pitanja slobodno nas kontaktirajte: